Насіння морква стол."Памелла ", 20г
"Памела" - сорт нантського типу з високими смаковими якостями та високою цукристістю. Широко використовують в кулінарії, при консервуванні, для приготування соку, в медицині. Вегетаційний період, від сходів до технічної стиглості, 100-110 днів. Коренеплід циліндричної форми, довжиною 18-20 см, з гладенькою поверхнею. М’якуш і серцевина оранжево-червоного забарвлення. Використовувати на “пучок” можна через 60-70 днів після появи сходів. Висівають насіння під зиму (до замерзання ґрунту), ранньою весною (на початку весняних польових робіт) та влітку. Чим раніше висіяти насіння весною, тим вищий буде урожай.
-Насіння: сортове
-Термін дозрівання: середньостиглий